ONDERSTAANDE INFORMATIE IS NIET VAN TOEPASSING OP DE ONLINE EDITIE IN DE WEEK VAN 29 MAART TOT EN MET 4 APRIL. ZIE DE HOMEPAGE VOOR MEER INFORMATIE.

De dommelloop biedt ieder wat wils en heeft daarom verschillende categorie├źn. Voor de echte duurlopers onder ons hebben we natuurlijk de 10 km. Of kom gezellig met 3 andere vrienden strijden in de estafette loop waarin 4 lopers elk 2,5 kilometer afleggen. Toch tikkeltje sportiever of zijn je vrienden niet snel genoeg, probeer dan je persoonlijk record te verbeteren op de 5 km.

Kort samengevat:

  • Estaffete loop: 4 x 2,5 km (elk 1 rondje)
  • Dommel 5: 5 km (2 rondjes)
  • Dommel 10: 10 km (4 rondjes)

Het Programma


Vanaf 17:00: startnummer ophalen
17:00 tot 18:00: na-inschrijven
Na 18:00 worden er geen chips meer uitgedeeld. U kunt dan nog wel mee doen, maar uw naam en tijd wordt dan niet geregistreerd of in de uitslagen verwerkt.

18:30: Start 5km, 10km en estaffete

Wanneer de laatste loper is gefinisht beginnen we met de uitslag. We verwachten dat rond 19:40 de uitreiking zal plaatsvinden.

In het Studenten Sportcentrum zijn beperkte kluisjes aanwezig voor de opslag van uw spullen. Daarnaast is hier ook een mogelijkheid om iets te eten of naderhand wat te drinken.

Het Parcour


De rode lijn geeft het parcour van 1 ronde weer (van 2,5 km). Ten aanzien van vorig jaar wordt er dit jaar bij de gele omranden weer over het fietspad gelopen.

Image

Wedstrijdlocatie:

Studentensportcentrum TU/e
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven