De Dommelloop biedt ieder wat wils en heeft daarom verschillende categorieën. Voor de echte duurlopers onder ons hebben we natuurlijk de 10 km. Of kom gezellig met 3 vrienden strijden in de estafette waarin 4 lopers elk 2.5 kilometer afleggen. Toch een tikkeltje sportiever, of zijn je vrienden niet snel genoeg, probeer dan je persoonlijk record te verbeteren op de 5 km!

Kort samengevat:

  • Estaffete loop 4 x 2,5 km (elk 1 rondje)
  • Dommelloop 5 km (2 rondjes)
  • Dommelloop 10 km (4 rondjes)

Ook dit jaar is er weer een verenigingsklassement. Hierin wordt gekeken naar het totale aantal deelnemers per vereniging, ESAV Asterix niet meegerekend. De vereniging met de meeste deelnemers kan een leuke prijs verwachten.

Daarnaast is er dit jaar ook een bestuursklassement; het snelste bestuur (in de estaffete) wint een leuke prijs!

Het Programma


Vanaf 17:00: startnummer ophalen.

17:00 tot 18:00: na-inschrijven.

Na 18:00 worden er geen chips meer uitgedeeld. U kunt dan nog wel mee doen, maar uw naam en tijd wordt dan niet geregistreerd of in de uitslagen verwerkt.

18:30: Start 2.5 km, 5 km, 10 km en estafette.

Wanneer de laatste loper is gefinisht beginnen we met de uitslag. We verwachten dat rond 19:40 de uitreiking zal plaatsvinden.

In het Studenten Sportcentrum zijn beperkte kluisjes aanwezig voor de opslag van uw spullen. Ook kan er gedoucht worden. Daarnaast is hier ook een mogelijkheid om iets te eten of naderhand wat te drinken.

Het Parcours


De rode lijn geeft het parcours van 1 ronde weer (van 2,5 km). Ten aanzien van de vorige editie wordt er dit jaar bij de gele omranden weer over het fietspad gelopen.

Image

Wedstrijdlocatie:

Studentensportcentrum TU/e
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven