Zonder onze fantastische sponsoren zou de Dommelloop niet eens kunnen bestaan! Daarom zetten we ze graag hier even in het zonnetje en laten we ze even aan het woord.


Sportplein Eindhoven: Heeft u klachten aan het bewegingsapparaat of wilt u revalideren na een operatie?
Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, podotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten en sportfysiotherapeuten. Daarnaast kunt u terecht voor psychosomatischefysiotherapie.
Kortom: op zoek naar snel ingeplande zorg? Neem contact met ons op via 040-7600090

Rønnør: Na 10 jaar onder de naam Run2Day te hebben gelopen werd het tijd voor een nieuwe stap, of liever gezegd een nieuwe route. Alweer bijna een jaar geleden hebben we onze hardloopspeciaalzaak totaal vernieuwd en omgedoopt naar Rønnør. Onze winkel biedt naast een uitgebreid (hardloop)assortiment ook een gratis hardloopanalyse bij aankoop van je nieuwe schoenen, gratis spreekuren variërend van sportmassage en fysiotherapie tot (sport)podotherapie en een leefstijlcoach. Verder zijn wij al jaren een trouwe sponsor van Asterix én een groot aantal hardloopevenementen in en rond Eindhoven.

Studenten Sport Centrum Eindhoven: Sport staat centraal in Eindhoven en op de universiteit. Het Studentensportcentrum Eindhoven (SSC) heeft de meest uitgebreide sportfaciliteiten van alle Nederlandse universiteiten. Het biedt alle studenten en medewerkers van de TU/e, Fontys Hogescholen Eindhoven en Design Academy Eindhoven mogelijkheden op het gebied van sportbeoefening (70 sporten), recreatie, gezondheid en ontspanning. De sportkaarten, waarmee je aan alle sporten en cursussen kunt deelnemen, zijn verkrijgbaar tegen lage tarieven.

Al Fourat: De onderneming Al Fourat is gevestigd op de Kruisstraat 88 te Eindhoven. Deze slagerij is onder andere gespecialiseerd in het leveren van vlees voor barbecueën.

Yasar Supermarket Tongelresestraat: Discounter supermarkt gevestigd op de Tongelresestraat 256.

Hizmet: Hizmet Bakkerij bestaat al ruim meer dan 10 jaar en is gevestigd in Eindhoven op de Kruisstraat en de Bennekelstraat in Eindhoven. Hizmet Bakkerij onderscheidt zich door kwaliteit en service voorop te stellen. Hizmet wil zeggen, vrij vertaald, ‘service’. De Hizmet-bakkerijen bieden deze service aan de klant in de vorm van kwaliteit, een groot assortiment en altijd verse producten.

iWok&Go: iWok&Go biedt enkel verse en gezonde meals tegen een fair prijs. Alle wokgerechten, sushi, salades, smoothies en soepen worden dagvers en zelfs á la minute bereid en is binnen een handomdraai klaar!

Stadsbrouwerij Eindhoven: Stadsbrouwerij Eindhoven is in 2014 opgericht door een kleine groep enthousiaste bierliefhebbers. Sindsdien wordt hier bier gebrouwen met onverholpen passie en plezier. Met zoveel stijlen en variaties is het niet gek dat steeds meer mensen de veelzijdigheid en mogelijkheden van bier beginnen te waarderen. En daar worden we gelukkig van!

Sjerp Bloemen en Planten: Sjerp Bloemen en Planten, de bloemenspeciaalzaak bij uitstek. De sfeervolle winkel biedt een ruim assortiment aan bloemen, planten, vazen, grafwerk en bruidsboeketten. U kunt kiezen uit een samengesteld boeket of zelf een boeket samenstellen naar eigen wens. Eigenaar Luuk Geerts en zijn enthousiaste team staat klaar om u hierbij te helpen. Het assortiment bij Sjerp wordt ondermeer vertegenwoordigt door vooraanstaande merken als Bob Design, PTMD en E.V.A. Sjerp Bloemen en Planten is gevestigd naast de Aldi aan de Noord-Oost kant van het winkelcentrum.

Autodoc: Vandaag is AUTODOC actief in 26 Europese landen. De doelstelling van Autodoc is om hun klanten te voorzien van auto-onderdelen van de hoogste kwaliteit aan eerlijke prijzen, om het plezier van een eigen wagen en de goede staat ervan te garanderen.

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van de Dommelloop? Neem dan gerust contact met ons op via mail. Indien in interesse heeft in een ander gezond en sportief evenement kijk even op https://www.asterixatletiek.nl of stuur een mailtje naar info@asterixatletiek.nl.