Zonder onze fantastische sponsoren zou de Dommelloop niet eens kunnen bestaan! Daarom zetten we ze graag hier even in het zonnetje en laten we ze even aan het woord.


Sportplein Eindhoven: Heeft u klachten aan het bewegingsapparaat of wilt u revalideren na een operatie?
Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, podotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten en sportfysiotherapeuten. Daarnaast kunt u terecht voor psychosomatischefysiotherapie.
Kortom: op zoek naar snel ingeplande zorg? Neem contact met ons op via 040-7600090

Rønnør: Na 10 jaar onder de naam Run2Day te hebben gelopen werd het tijd voor een nieuwe stap, of liever gezegd een nieuwe route. Alweer bijna een jaar geleden hebben we onze hardloopspeciaalzaak totaal vernieuwd en omgedoopt naar Rønnør. Onze winkel biedt naast een uitgebreid (hardloop)assortiment ook een gratis hardloopanalyse bij aankoop van je nieuwe schoenen, gratis spreekuren variërend van sportmassage en fysiotherapie tot (sport)podotherapie en een leefstijlcoach. Verder zijn wij al jaren een trouwe sponsor van Asterix én een groot aantal hardloopevenementen in en rond Eindhoven.

OGD: Wij halen de complexiteit uit ict. We willen techniek aanbieden die gewoon werkt. Klanten blij maken door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. Elke dag een beetje beter worden in wat we doen. En onze kennis delen met iedereen.

AUTODOC: Vandaag is AUTODOC actief in 26 Europese landen. Onze doelstelling is onze klanten voorzien van auto-onderdelen van de hoogste kwaliteit aan eerlijke prijzen, om het plezier van een eigen wagen en de goede staat ervan te garanderen

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van de Dommelloop? Neem dan gerust contact met ons op via mail. Indien in interesse heeft in een ander gezond en sportief evenement kijk even op https://www.asterixatletiek.nl of stuur een mailtje naar info@asterixatletiek.nl.