Zonder onze fantastische sponsoren zou de Dommelloop niet eens kunnen bestaan! Daarom zetten we ze graag hier even in het zonnetje en laten we ze even aan het woord.


Sportplein Eindhoven: Heeft u klachten aan het bewegingsapparaat of wilt u revalideren na een operatie?
Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, podotherapeuten, manueel therapeuten, osteopaten en sportfysiotherapeuten. Daarnaast kunt u terecht voor psychosomatischefysiotherapie.
Kortom: op zoek naar snel ingeplande zorg? Neem contact met ons op via 040-7600090

SportpleinEindhoven.nl, Gezond zijn, gezond blijven!
Ronnor, dé speciaalzaak voor jouw runninggear

Rønnør: Na 10 jaar onder de naam Run2Day te hebben gelopen werd het tijd voor een nieuwe stap, of liever gezegd een nieuwe route. Alweer bijna een jaar geleden hebben we onze hardloopspeciaalzaak totaal vernieuwd en omgedoopt naar Rønnør. Onze winkel biedt naast een uitgebreid (hardloop)assortiment ook een gratis hardloopanalyse bij aankoop van je nieuwe schoenen, gratis spreekuren variërend van sportmassage en fysiotherapie tot (sport)podotherapie en een leefstijlcoach. Verder zijn wij al jaren een trouwe sponsor van Asterix én een groot aantal hardloopevenementen in en rond Eindhoven.

Studenten Sport Centrum Eindhoven: Sport staat centraal in Eindhoven en op de universiteit. Het Studentensportcentrum Eindhoven (SSC) heeft de meest uitgebreide sportfaciliteiten van alle Nederlandse universiteiten. Het biedt alle studenten en medewerkers van de TU/e, Fontys Hogescholen Eindhoven en Design Academy Eindhoven mogelijkheden op het gebied van sportbeoefening (70 sporten), recreatie, gezondheid en ontspanning. De sportkaarten, waarmee je aan alle sporten en cursussen kunt deelnemen, zijn verkrijgbaar tegen lage tarieven.

Image

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van de Dommelloop? Neem dan gerust contact met ons op via mail. Indien in interesse heeft in een ander gezond en sportief evenement kijk even op https://www.asterixatletiek.nl of stuur een mailtje naar info@asterixatletiek.nl.