Zonder onze fantastische sponsoren zou de Dommelloop niet eens kunnen bestaan! Daarom zetten we ze graag hier even in het zonnetje en laten we ze even aan het woord.


Runnersworld

Runnersworld: Dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Studenten Sport Centrum Eindhoven: Sport staat centraal in Eindhoven en op de universiteit. Het Studentensportcentrum Eindhoven (SSC) heeft de meest uitgebreide sportfaciliteiten van alle Nederlandse universiteiten. Het biedt alle studenten en medewerkers van de TU/e, Fontys Hogescholen Eindhoven en Design Academy Eindhoven mogelijkheden op het gebied van sportbeoefening (70 sporten), recreatie, gezondheid en ontspanning. De sportkaarten, waarmee je aan alle sporten en cursussen kunt deelnemen, zijn verkrijgbaar tegen lage tarieven.

Student Sport Centrum Eindhoven

Wervingsdagen: 

Wervingsdagen

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van de Dommelloop? Neem dan gerust contact met ons op via mail. Indien in interesse heeft in een ander gezond en sportief evenement kijk even op https://www.asterixatletiek.nl of stuur een mailtje naar info@asterixatletiek.nl.